Eilen oli ihan mielettömän hyvä päivä, kävin kaks kertaa lenkillä ja syömiset meni hyvin, ei voi kun hymyillä :) Tänään olis tehnyt mieli käydä vaa'alla aamulla, taas kerran, mutta nyt aion opetella siihen että kerran viikossa. Aamulla olin ihan intoo täynnä, suunnittelin että teen oikeen pitkän kävelylenkin tänään päivällä mutta into lakkas siihen kun kävin pihalla ja vettä tuli kaatamalla.. Nyt on jotenkin kummallisen vetelä olo kun söi aamupalan, mutta ehkä tää tästä sitten myöhemmin. Jos toi sade ei lakkaa, koitan crossata sisällä sitten jossain välissä hetken. Eikä viitti kauheen pitkälle lenkille lähtee jos alkaakin sataan kesken lenkin. Ei itellä niin väliä ois mutta kun on toi pikkuneiti matkassa mukana :) Eli crosstrainer kutsuu.

Eilen illalla kävin siis hölkkäämässä vielä aamuisen kävelylenkin lisäks. Ihanaa taas kerran huomata että kunto onkin ihan hyvä. Luulis että melkein kuolis ensimmäiseen mäkeen mutta sujuvasti taas hölkkäsin 30 minuuttia putkeen. Lopuks kolmisen minuuttia kävelyä. Lisäks vielä venyttelyt ja vatsat jumppapallolla. Niitä tuskin tarvii aina erikseen mainita koska teen ne poikkeuksetta joka päivä.. Vois lisätä illan lisäks vatsat myös aamuun, jos jossain vaiheessa näkys jotain tuloksia tossa mahassa.. Se ei ihan kaunein ruumiinosa ole noitten raskauksien jälkeen. 

Olin asettanu itelleni tavotteeks liikuntaa tällä viikolla vähintään 180min, ja siitä on nyt jo täynnä 150 minuuttia. Eli realistisempi olis ehkä ollut joku 240min eli se 4 tuntia. No jos ens viikolle sen verran sitten. 180 min on täynnä jos crossaan tänään puoli tuntia ja neljään tuntiin päästään jos huomenna on sen verran hyvä ilma että vois heittää tunnin lenkin. Lauantaina en taida millään ehtiä lenkille, mutta sunnuntaina olis mahdollisuus. Katsotaan, siis.

Eiliset liikunnat: Kävelylenkki 64 min -447 kcal, hölkkälenkki 34 min -364 kcal, yhteensä 98 min -811 kcal !