Viikonloppu oli aika mitäänsanomaton. Liikkumista ei ollut yhtään ja muksun synttäreitten takia tuli sitten syötyä kakkua, keksejä ym enemmän kun olis suotavaa. Ja useampana päivänä kun olis suotavaa.

Tänään siis jätin vaa'alla käymisen suosiolla väliin, en halua nähdä mitä se näyttää. Paljon. Koska eilen tuli vedettyä vielä pala kakkua ja keksejä aika monta. Ruuan sun muun lisäks. Yäk.

Nyt on hankala löytää motivaatio takasin joka on hukassa ja pahasti. Pakotin itseni tänne kertomaan kuinka huonosti on mennyt ja ettei kiinnosta, josko hyvällä onnella löytäisin sen kadonneen motivaation täältä. Haluan laihtua, haluan nähdä viikko viikolta pienemmän luvun vaa'assa, miksei siis ole motivaatiota tehdä asian eteen mitään?? Tänään jos jo ryhdistäydyn, viikon päästä vaaka voi näyttää jo ehkä sen mitä viime tiistaina. Yritän tsempata. Miksi, MIKSI järki katoaa aina kun on sen kakun palasen ottanut.. En nyt mitään övereitä vetänyt, mutta yli oman tarpeen reippaasti kuitenkin.. Ja MONENA päivänä?? MITÄ??!

Loser....