Nyt on tullut jonkunnäkönen stoppi. En tiedä. Jostain pitäisi saada uutta puhtia ja intoa jatkaa, muttakun väsyttää ja väsyttää ja väsyttää. Väkisin en tahdo repiä itseäni salille enkä muuhunkaan liikuntaan. Eilen ja tänään olisi ollut mahdollisuus salille, tänään myös lenkille ja crosstrainerkin on käyttämättömänä tuossa taas kököttänyt pitkään. Muttakun ei. Tämän viikon surkea liikuntasaldo on alkuviikon kaksi lenkkiä, yhteensä n. 2,5 tuntia. Ei paljon juhlita. No joo, kokonaan liikunnattomaksi ei viikko sentään jäänyt, mutta.. Huoh. Väsyttää.

Perjantaina alkoi sitten kuitenkin tekemään mieli herkkuja, joten söin pikkusen keksejä ja pienen purkin Ben&Jerry'siä jonka mies joskus mulle osti. Tietenkin nämä mieliteot hyökkäsivät sillon kun lapset olivat jo nukkumassa ja mies lähti yöduuniinsa. Tietenkin. Siksi siis nämä omituiset herkut. Eilen sitten päätettiin pitää se "virallinen" herkkupäivä =15cm subia ja Makuunista nameja. Joopa joo ja just viikko sitten kirjotin että herkut pitäs rajottaa siihen yhteen päivään viikossa... Pitäisköhän siirtää punnituspäivä vaikka lauantaille koska la/su olisi parhaat mahdolliset herkkupäivät :) Ja voin kertoo että vaaka ei tällä hetkellä näytä lähellekään 57,7kg :/

Ehkä sitten punnitsen itseni viikon päästä lauantaina seuraavaks. Katotaan nyt miten liikunta ja ens viikko sointuu yhteen, ja tämä jaksaminen. Nykysinhän en oo päikkäreitäkään vetäny enää mutta  tänään koisasin tunnin verran. Yöt on menny jotenkin pyllylleen. Mies ehdotti lekurilla käymistä koska tämä ei oo ensimmäinen kerta kun mulla on nukkumisen kanssa ongelmia. En vaan haluais jäädä koukkuun niihin uni-/ nukahtamislääkkeisiin. Pian huomaa taas ettei ilman oo toivookaan nukkua. Ehkä odotan vielä jonkun aikaa ennen kun varaan lääkärin. Mutta anyway, huomenna koitan lähtee lenkille jossakin vaiheessa päivää.