Eilinen meni jo syömisten osalta aika kivasti, joskaan ei kauheesti ruoka maistunu edellisten päivien syömisten takia joten kalorit jäi aika alhaseks. Tänään on mennyt jo "normaalilla" rutiinilla, onneks :) Kaveri joka suunnitteli meille ruokaohjelman, kävi tuomassa ne tänään eli huomisesta alkaa niihin tutustuminen. Kun mun pitää oman listan lisäks pitää huolta miehenkin listasta että sillä on ruokaa :) Proteiinipainotteinen ruokavalio tästä eteenpäin ja vaikutti hyvältä, kyllä se tiesi mitä sinne laitto koska mikään siinä ei oikeastaan ollut vastenmielistä eli reippaasti lähden kokeilemaan. Toinen positiivinen juttu tänään oli paketti Fitnesstukusta. Sieltä saapu mun proteiinijauhe ja kapselit jee :) Sen verran siis heti tehtiin ruokalistaan muutosta että korvaan toisen välipalan kokonaan tällä uudella proteiinijauheella. Huippua, oon mielettömän innoissani nyt!

Koko viikkona en siis ole saanut mitään tehtyä liikunnan osalta mikä syö aivan mahdottomasti, mutta koitan ajatella että parempi on ollut parantua ensin kunnolla. Huomenna aion mennä salille, yksin, koska meillä ei miehen kanssa oo mahdollista mennä yhdessä. Ajattelin viettää siellä muutaman tunnin, crossia ensin reippaasti, puolisen tuntia ainakin ja jalkareeni perään ja vielä loppulämpö crossilla. Kovat on suunnitelmat :) Sunnuntaina koitetaan päästä sitten yhdessä ja sillon onkin yläkropan vuoro. Ai hitto että on taas loistofiilis tästä, ruokavalio on saatu tehtyä ja saliohjelma kasassa kohta myös!! Tulevaisuudessa olis tavote käydä 2-3 kertaa viikossa salilla. Se on pois muista liikunnoista mutta oikeastaan mieluummin menen salille matolle juoksemaan sen saman mitä juoksen ulkona. Ei paljoa huvita tonne ulos lähtee.. Päiväsistä kävelylenkeistä en luovu, ihan senkin takia että ne on ulkoilua tolle pienemmälle tytölle samalla. Mutta siis salikäyntejä lisään niin voin vähentää (ainakin näin talvella) muuta. 

Mutta sellasia tänään, näyttää siltä että tarvii käydä pohjalla välillä saadakseen uutta puhtia hommaan :) Hyvää viikonloppua kaikille!!