Ihana aurinkoinen ilma ulkona :) Ajattelin tänään pitää välipäivän salilta vaikka viime viikolla ei tullutkaan käytyä kun kaks kertaa. Mahdollisuuksien mukaan sitten tästä eteenpäin, mies palailee "oikeisiin" töihinsä näillä näkymin huomenna ja sitten salilla käyminen onkin tuurista kiinni :/ Mutta josko lenkille tänään, kun kerta on hyvä ilma. Pieni neiti tosin kyllä meni just päikkäreille että lenkki jää sinne iltapäivään.

Eilen oli ihan hyvä jalkatreeni. Lisäsin painojakin muutamiin lihasryhmiin ja jalkarpässillä rääkkäsin alakroppaa taas, en tosin niin pahasti miten ukko viime jalkatreenissä. Prässillä lämmittelin 1x10 55kg, 65kg, 75kg ja 85kg ja loppuun vetäsin 4x10 95kg:lla ja jalat meinas olla vähän makaronia kun lähdin salilta, mutta tänään ei ihan niin kipeät kun viime treenin jälkeen, sillon en pystynyt kunnolla edes istumaan, hehheh. 

Poikkesin aamulla myös vaa'alla kattomassa mitä se voisi mahdollisesti näyttää huomenna, hyvällä tuurilla alitetaan viime viikkoinen mutta ainakin samoihin päästään näillä näkymin :) Josko toi parin päivän tankkaus taas pistäis painon laskusuuntaan niinkun viimeks lähti aika vauhdilla laskeen.

Eilen oli kaverin synttärit, poikettiin miehen kanssa siellä illalla kun anoppi toimi muutaman tunnin lastenvahtina. En syönyt iltapalaa lainkaan sinne lähteissä koska olin luottavaisella mielin menossa syömään salaattia sinne, mutta eipä tänä vuonna luotto-saalaatintekijä ollutkaan tehnyt mitään mitä olisin voinut syödä :D En voinut olla kokonaan syömättä joten otin pienen palan itsetehtyä kasvis-piirakkaa joka oli paras vaihtoehto pasteijoitten ym herkkujen joukossa. Kyytipojaks kolme isoa kuppia kahvia :D (Melkein kaikki) muut kun olivat alkoholipitosella linjalla :) Kotiin tultaessa illalla join vielä perinteisen iltateeni.

Mutta huomiseen punnitustulokseen palataan sitten aamusella :)