Mun pikkuseni oli toissapäivänä niin huonossa kunnossa että lääkärireissu päättyi sairaalaan. Asuin siis kaks kaks yötä ja kolme päivää sairaalassa ja ei oikeen oo ollu mikään muu mielessä kun että mun prinsessani paranis :( Tänään sitten iltasella päästiin kotiin onneks. Sairaalan lattialla ei ollut kovinkaan mukavaa (yrittää) nukkua.. Ei ole paljoo ollu syömiset tai liikunnat mielessä. Syötyä en oo saanut oikeen ollenkaan, päivänä kun sairaalaan jouduttiin, havahduin illalla etten oo syöny muutakun aamupalan. No eipä kyllä ollu nälkä. On ollut päällimmäisenä mielessä että saan tytön syömään ja juomaan jotakin.. Vettäkin oon juonu kolmen päivän aikana rikollisen vähän.. Just ja just sen verran varmaan mitä yhdessä päivässä pitäis. 

Ja voin kertoo että väsyttää.. Aattelin että nyt kun mies on pidemmän ajan lomalla, saisin nukuttua ees pikkusen univelkoja pois. No, alku ei ainakaan ollut kovin lupaava. Sairaalassa nukkuu vielä huonommin kun vauvan kanssa kotona :/ No onhan tässä sitä lomaa vielä jäljellä onneks. 

Miehen ainakin päästän huomenna salille, ei oo päässy lomallaan käymään olleskaan enkä kyllä minäkään joten jos vaan jaksan, menen kyllä itsekin. Viimestään ylihuomenna :) [onkohan sali muuten auki uudenvuoden päivänä..]

No joo, mun urhee prinsessa nukahti samantien kun laskin sänkyyn ja kun saan toisen unten maille, menen kyllä itsekin. Josko sais vähän paremmin nukuttua :) 

Palataan :)