Oon saanu jostain uutta puhtia taas :) Se on kyllä tervetullutta ton möllötyskauden jälkeen taas, vaikka ei sitä kestänytkään paria päivää pidempään mutta kyllä kaiken voi onnistua sinäkin aikana pilaamaan, tai ainakin suuren osan. No onneks näin ei päässyt kuitenkaan käymään ja nyt ollaan vauhdissa taas.

En tiedä miten onnistun valkkaamaan noi lenkkipäivät tälläi miten ne valkkaan :D Eilen lähdin sitten lenkille nuoremman aamupäivän päikkäriajaks. Kattelin ikkunasta että noooo vähän siellä tuulee mut onneks me ei niin pienestä säikähdetä. Joo, vähän. Päästiin pihasta tonne tielle niin iski sellanen vastatuuli että hyvä kun henkee sai, tiedättehän sen tunteen kun tuulee sairaan kovaa just oikeesta suunnasta niin henki salpautuu.. No sisukkaana vaan eteenpäin ja olihan se aikamoista, menin vielä lenkin missä joutuu käveleen yhden tosi pitkän parkkipaikan läpi. Ihmisillä, jotka ajo autolla ohi, oli varmaan taas kerran viihdykettä musta, kun puskin vaunuja auraamattomalla parkkiksella vastatuuleen hampaat irvessä :D Mutta voin kertoo että tuli hiki!! 

Illalla tuli sitten miehen kanssa puheeks noi CLA:t mitä syön nyt ja Mapen vinkki vihreestä teestä niitten seurana ja eikun Fitness-tukun sivuille ja ukko sit totes et tilaa ny sieltä. Se on varmaan siis vähän niinkun joululahjaa mulle :)) Tilasin kyllä sitten muutakin, mm. jauhetta joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa, hillitsee makeenhimoo ja ruokahalua, ja voin kertoo että se tulee ihan oikeeseen osotteeseen! :) Pakettia siis odotellessa. Prismassahan oli noi CLA:t ainakin vielä viikko sitten tarjouksessa 5€/prk. Olis ehkä pitänyt ostaa enemmän kun kaks purkkia, tukun sivuilla sama purkki maksoi reilun 16€.. 

Tän päivän liikunnasta en tiedä vielä, meen ihan fiiliksen mukaan eli en pode huonoo omaatuntoo vaikka pitäisin lepopäivän. Huomenna päästään salille, huippua! Hiillostin anoppia eilen ja lupasivat sitten tulla lapsenvahdeiks siks aikaa että päästään miehen kanssa yhdessä. Kaiken lisäks kävin tänään vaa'alla, joo, vaikka pitikin käydä vasta tiistaina mutta se näytti niin lupaavaa lukua, että eiköhän tiistaina olla saatu pudotusta aikaan ;) 

Taidan muuten lisätä joululahjatoivomuslistaan (jollanen käskettiin kirjottaan) treenipaidan, on aika orpo olo kun mies osti mulle aivan sairaan hienot Adidaksen salihousut mutta paitaa ei oo joten joutuu ihan tavis topilla tai t-paidalla olemaan.. Ei sillä nyt sillai ihan hirveetä merkitystä ainakaan vielä oo mutta olishan se pelkästään salille tarkotettu paita aika kova juttu jos (ja kun) siellä alkaa enemmän käymään.

Eilinen sekopää-kävelylenkki 81 min  -623 kcal