Viikonloppu meni todella mallikkaasti, näitä lisää :)

Toissayönä kun sain olla yksin koko yön, nukuin 9,5 tuntia putkeen!! Wow.. Teki ihan mielettömän hyvää. Sunnuntaiaamuna tosin heräsin siihen kun sakki rymys kotio, en siis ehtinyt ajatellakaan kävelemään lähtemistä, heh. Noh, eilen oli vähän sellanen laiska sunnuntai, mutta sain sentään crossilla vedettyä puoli tuntia illalla.

Käytiin perinteisellä sunnuntaikaupalla, vähän täyttämässä jääkaappia ja pyörimässä katteleen kaikkee. Ostettiin sitten uus vaaka kun ukko halus (en kyllä oo saanu siitä irti mikä vika vanhassa on), siinä on kaikki hienoudet, rasvaprosentin laskee, samoin nesteet ja lihasmassan. Mä en kauheen luotettavana tätä hökötystä pitäny koska esim. tänä aamuna kävin siinä kaks kertaa puolen minuutin välein niin heitto oli 600g !! What? Se on kuitenkin aika iso heitto mikä ei millään voi pitää paikkaansa.. No sovitaan et ostin sen ukolle joululahjaks ja ite pidän vanhan tutun luotettavan vaakani :) (Huomatkaa, sain syyn kaydä taas vaa'alla päivänä jona sillä ei pitäs käydä, sillä, että onhan uutta nyt testattava)

Lisäks ostin itelleni reenipullon, ajattelin huvikseni koittaa tota miehen heraproteiinijauhetta mitä se käyttää. Se suositteli mulle myös tota soijajauhetta mutta katotaan nyt.. Mä en kuitenkaan ihan hirveesti reenaa, et tuntuu vähän leikiltä juoda tollasia kehonrakentajien ja harrastajien jauheita, haha.

Viime yönä nukuin taas tosi huonosti, ehkä sen takia että toissayönä nukuin niin hyvät ja pitkät unet. Vaikkei ne univelat yhdessä yössä kuittaannu mutta silti. Ja osaks siks et sen aikaa mitä nukuin, näin painajaisia minkä jälkeen makasin sängyssä tuntitolkulla miettimässä.. Eilen siis oli puhetta että jos kävellen hilpastas taas mummulaan, niinkun 2 viikkoo sitten käytiin. No enhän mä ton yön jälkeen taida oikeen jaksaa että kattellaan sitten kevväämmällä... No jos sit huomena. Aurinko siellä näyttäs paistavan et ainakin meidän pitää kävellä tonne kauppaan laittaan postia meneen. Tai ei PIDÄ mutta kävelen mieluummin kun menen autolla :)

Lopuks vielä eilinen liikunta: Crosstrainer 30min -301 kcal

 

Niin juu ja viime viikko kokonaisuudessaan. Tavoite oli kolme tuntia liikuntaa eli 180min. Totetutunut:

258 min, -2623kcal ! Hyvä viikko siis! Tälle viikolle tavoite neljä tuntia eli 240 minuuttia, ei pitäis tehdä tiukkaa tällä tahdilla :) Hyvää maanantaita kaikille!!