En ehtinyt eilen päivittämään lainkaan, vaikka vaa'alla aamulla kävinkin. No eihän se kummosia lukuja tällä viikolla näyttänytkään kiitos viime viikon kahden sub+suklaa-päivän :D Ehkä kannattaa siis jättää herkuttelut ja tankkaukset siihen yhteen päivään viikossa.... No mutta kuitenkin, eilinen aamupaino siis 58,3kg = -100g :D Mutta miinusta kuitenkin vaikka olin 99,5% varma että plussalle jäädään niin että soi!

Laskeskelin eilen illalla kun en saanut unta, että jos paino putoaa edelleen huolimatta salilla käymisestä, kilon pudotus kuukaudessa tarkottaisi että toukokuun lopussa painaisin sen 54kg. Ei kuulosta mahdottomalta -1kg/kk :) Mutta olen siis varautunut siihen ettei se välttämättä laske niin alas. Tällä hetkellä ei onneksi ole enää sellasta kestostressiä tosta painosta ja peilikuvasta, sen verran hyvin oon saanut niitä raskausaikana kertyneitä kiloja jo pudotettua. Ja ennen raskautta käyttämät housutkin menee jo jalkaan :) Nyt olis tavoite että ne kokoa/kahta kokoa pienemmät farkut vielä menisivät, ei tarvis ostaa moneen vuoteen uusia farkkuja koska kaapin perällä on varmaan kymmenet aivan ihanat farkut kokoa 34 :) Tekemistä siis silti vielä on.

Eilen illalla "kovasta" pakkasesta (-18c) huolimatta käytiin yli tunnin lenkillä. Teki niin hyvää! Maanantai jäi kuitenkin kokonaan lepopäiväks, oli niin mahdottoman vetelä olo. Lenkille siis piti sillon mennä mutta en vaan päässyt liikkeelle. Harvoin tollasia onneks enää tulee. En oo itseasiassa vielä tänään edes kattonut mittaria että paljonko se mahtaa näyttää mutta ajatus on kuitenkin aamupäivällä lähteä lenkille. Heräsin tänään jo neljältä kun isäntä lähti töihin tavallista aikasemmin enkä saanut enää unta vaikka tunnin pyörin sängyssä :/ Harvoin siihen enää herään kun lähtee mutta kai nukuin jotenkin niin kevyttä unta että heräsin välittömästi. 

Tänään on Jutta ja superdieetit -päivä!