Se olis sitten tiistaiaamu ja vaa'alla käyty. Paino 63,3 kg! Eroa viime tiistaiseen siis -900g, olen todella tyytyväinen :)

Vaikka eilen olinkin totaali laiskimus, en lähtenytkään päivällä lenkille koska ajattelin että lähden illalla sitten yksin hölkkälenkille. No kuinkas kävikään, en sitten mennytkään.. Mutta korvasin sen sitten reippaalla crosstrainer- puolituntisella, 31min ja -356kcal. Päälle vielä jumppapalloa ja jumppakuminauhaa. Ja niitten jälkeen saunaan rentoutuun..

Heh, taas sanon, että tänään aion mennä lenkille :) Mutta tänään menen oikeasti, koska se on jo sovittu :) Vaunulenkille nuoremman kanssa, kävellään mummulaan. Suuntaansa matkaa olisiko joku 9km, kerran se ollaan aikasemmin kävelty ja aikaa meni 1h 40min suurinpiirtein. Ja takas saman verran vaikka eri reittiä tultiinkin. Tänään se olis siis edessä.

Syön aamupalaa tässä samalla, kaurapuuroa ja banaani, lisäks vitamiiniporejuoma ja kahvia. Ajattelin että lähdetään puoli kymmenen aikaan kun aamupala on vähän laskeutunu ja ollaan saatu aamutoimet tehtyä muutenkin. 

Eilen oli pientä sanaharkkaa isännän kanssa ja edelleen ottaa päähän suunnattomasti, se on hyvä mennä purkamaan lenkille. 

Siinäpä nuo tän päiväset löpinät alkaa oleen, joten huomiseen sitten..