Vihdoin koitti virallinen punnituspäivä, kun oon uteliaisuuksissani muutamana päivänä käyny painoo vakoilemassa :) Nyt alan oleen todella tyytyväinen tuloksiin muutenkin! Aamupaino tänään siis 59,4kg !! Jeejeejee! :) :) Alle 2kg enää niin ollaan painossa jossa olin tokan raskauden ekassa neuvolassa, se olkoon nyt seuraava tavoite. Eli 57,7kg. Ei oo enää pitkä matka muutenkaan tavotepainoon, huippista :)

Eilen käytiin illalla anoppilassa, ja ennen sitä nopee 20min lenkki. Oltiin niin myöhään liikenteessä ettei viittitty vetää pidempää koska ei oltas saatu noita muksuja muuten nukkuun illalla ollenkaan jos olisivat nukkuneet unet ennen kotiin pääsyä.. Tai no pienempi veteli sujuvasti koko lenkin ajan unta ja samoin kotimatkan ja yöunille suostu vasta 23 aikoihin.. En olis aamulla meinannu millään saada silmiä auki ja itteeni revittyä sängystä mutta pakkohan se oli. :/

Eilinen käsitreeni salilla oli kyllä niin laiska, ettei kädet oo ees kipeet, pöh. Tänään olin aatellu mennä tekeen jalkatreenin mutta on jotenkin niin vetelä olo että en sitten tiedä.. Voi olla että pidän sitten välipäivän salilta ja menen huomenna aamupäivällä. Lenkille vois ehkä tänään mennä iltapäivällä jos innostuu.. Tai jos tästä herää :)

Oon muuten viimeks pitäny herkkupäivän toissaviikon torstaina eli 11pv sitten! :) Eikä tee ees mieli mitään hyvää. Kun ottaa rennon asenteen tähän niin näyttää onnistuvan paremmin :)