Oli kun olikin aamulla kello soittamassa 6.30, mutta heräsin omia aikojani jo 5.45 (!!) ja puolen tunnin pyörimisen jälkeen hipsin alakertaan tekemään lähtöä salille. Meiltä salille kävelee kahdessa minuutissa että olinkin siellä aika nopsaan ja vastoin odotuksiani, aamusalillahan olikin aikas vilkasta :/ Ja minä kun luulin että saan kaikessa rauhassa räpeltää käsitreenin läpi, mutta ei. Vapaapainopuolella olikin aika tunkua ja juuri ne painot oli menossa kokoajan mitä itse käytän. Seiso siinä nyt sitten typerän näkösenä ja jonota painoja kun kaikki muu on tehty.. Ojentajat ehdin tehdä neljän kilon painoilla ( :D ) ja sillä välin kun tein haukkareita vitosilla, 4kg:t oli jo hävinny eikä kiinnostanu enää jäädä odotteleen että olisin rämpiny olkapäät vielä joten vetäsin loppulämmöt ja painelin kotio. Oli jotenkin ankee reeni kyllä tänään :/ Huomenna menen tekemään jalat mutta taidan mennä aamupäivällä kun ne aikaisimmat on lähteneet. Plussaa tän aamun aikasessa reenissä oli se, että talo oli edelleen pimeenä kun tulin takasin kotiin, mies ja muksut koisas vielä :) Sain rauhassa laittaa aamupalat tulille ja mennä herätteleen muksuja. 

Huomenna olis sitten virallinen punnituspäivä! :) En aio enää palata 60kg:n päälle, tästä lähtien luku alkaa aina 5:lla. Tavoitepainoon ei oo enää kun reipas 5kg matkaa :) Mahtavaa! 

Käytiin eilen lenkillä tässä kotikulmilla, vähän reilu tunnin reitti. Tänään kun mies kotiutuu salilta, ajateltiin lähteä sinne anoppilan lähelle mettään lenkkeileen pururadalle. Riippuen mihin aikaan sinne päästään, mennään joko 3 tai 5km:n reitti. Ittee tietty houkuttelis toi 5 kilsaa.. Mutta se on oikeen mukavaa koko perheen voimin mennä, muksut mukana. Isompi pulkkaan ja pienempi vaunuihin ja molemmilla on siinä vähän extrapainoo mitä vetää/työntää :)

Viime viikolla liikuntaa muuten kerty 418 minuuttia, laskeskelin äskön. Tavotteeks oon asettanu joka viikolle vähintään se neljä tuntia, mutta onneks se tulee aika helposti täyteen joten melkein joka kerta mennään kirkkaasti yli :)