Jotenkin on tosi tukkonen ja hölmö olo heti kun ei oo liikkunu. Ukko laitto eilen päivällä viestiä ettei pääse kotiin mutta sitten myöhemmin sano tulevansa sittenkin ja lähtevänsä vaan aamuyöllä takasin. Olin siis onnellinen että jeeee pääsen salille. Varttia ennen kun mies tuli kotiin, neljä huonosti nukuttua yötä alko verottaan tosissaan ja sammuin ihan yhtäkkiä vaan lattialle :D Heräsin sitten kun se könys kotio ja vähänkö olin hölmistyny et mitäs just tapahtu.. Voittekin siis jo arvata etten tosiaan sitten lähtenyt salille. Kahdeksan aikaan sain ahaa-elämyksen että vedänpä sitten pienen kotijumpan kun en kerran sinne salille mennyt. Crossia alkuun, sitten vatsat, selät, kahvakuulalla vähän olkapäitä ja keskivartaloo ja tulipa kokeiltua tuota rullaakin, mutta kerran taisin sillä päästä polvillaan mutta siihen se sitten jäi :D Hehheh.. Loppuun vielä crossia hetki. Tunnin verran tähän sain sitten kuluun joten ihan täysin liikunnattomaks ei eilinen jääny. 

Tänään onkin sitten ollu eri juttu. Lähdettiin aamulla sukulaisille heti aamupalan jälkeen ja tultiin iltapäivällä vasta takasin eikä mies sitäpaitsi tuu tänään kotiin joten en pääse salille taaskaan. Onneks se jää lomalle tän viikon jälkeen niin pääsee vähän paremmin käymään.. Jotenkin rasittaa tää liikkumattomuus vaikka se lepopäivä pitäs pitää sillon tällön eikä siitä pitäs varsinkaan huonoo omaatuntoo potee. Mutta miks ihmeessä väsyneenä ja sillon kun ei oo harrastanu mitään liikuntaa, tekee mieli syödäkin ihan miten sattuu?? Päivä on mennyt hyvin, aamulla söin kaurapuuroo, raejuustoo ja omenan, välipalalla protskujauhetta+vettä 3dl, ananasta purkillinen ja omena, lämpösellä ruualla makaronilaatikkoo n. 3dl, raejuustoo ja kurkkua. Ja viili. Muttakun tekee mieli. En edes tiedä mitä, jotain. Tarkemmin kun ajattele,e niin en oikeasti ees tiedä mitä. Ruokaa? Ei. Suklaata? Ei. Jäätelöö? Ei... Hmm?? Iltapala olis vielä edessä, varmaan joko samaan aikaan isomman tytön kanssa ennen nukkumaan menoo tai sitten sen jälkeen kun oon molemmat saanu nukkumaan. Katotaan sitten.. Eilen oli oikeasti tosi turhauttavaa kun himoitsin syödä kaikkea. En osannut sillonkaan eritellä että mitä oikeesti tekee mieli, mutta teki vaan mieli, hämärää... Järjellä osaan ajatella että kun ei nälkä oo, en syö. Tää ruokavaliokaan ei oo mikään kovin tiukka joten voisin ylimääräsenä välipalana syödä vaikka hedelmiä, salaattia, pirtelöö tms.. Mutta nykyään osaan olla syömättä jos ei oikeesti oo nälkä vaan on pelkkä mielihalu. Niinkun eilen ja tänään on ollut..

Oli pakko vähän tulla purkaan tänne tätä turhautunutta fiilistä, ehkä saa vähän apua.. Ettei käy niin että sitten sortuu. Tota viiliä lämpösen ruuan jälkeen en pidä kovin pahana vaikka se ylimäärästä olikin. Kahvia voisin ehkä kohta keittää jos se vähän veis näitä syömishimoja.. Aaaaargh että voi ärsyttää....