Kävin siis salilla niinkun uhosinkin, ja yksin. Nyt on sekin kynnys ylitetty :) Vedin jalkareenin ja meinasin äskön pyöriä portaat alakertaan kun meinaan tuntuu että on tehty :D Muistin tällä kertaa ottaa sykemittarinkin mukaan. Alkuun siis 20min lämmittely crossilla, selät 3x12, vatsat 3x10, ulkoreidet 4x10, sisäreidet 3x10, takareidet 3x10, etureidet 3x10, pohkeet 5x15 ja loppulämpö crossilla 10min. 

Teki hyvää päästä tekemään jotain koko viikon sairastamisen jälkeen ja vaakakin näytti tänään jo mukavaa lukua. Tehtiin saliohjelma melkein valmiiks jo, yläkroppapäivästä uupuu vielä muutama kohta mutta muuten on kasassa. Tänään ei varmaankaan päästä miehen kanssa yhdessä eli aattelin tänään vetää aerobisen. Salilla käymistä ohjelman mukaan tulee neljä kertaa viikkoon (!) eli ma (jalkareeni), ke (aerobinen), pe (yläkroppa) ja su (aerobinen) :) Mies on ihan ite laatinu sen eli voin hyvällä omallatunnolla käydä. Aika säätäminen on vaan hoitajan saamisessa niille päiville jos mies ei pääse töiltänsä kotiin ja päästämään mua sinne salille.. Voi kun olis vaan helppoo mennä sillon kun huvittaa ja tekee mieli ja haluaa :D

Mulla ei oo oikeen muuta asiaa nyt kun tää sali-into ja ootan että pääsen tänään meneen. Joululahjalistaan kirjotin muuten reenikassin ja topin, käydään tänään vähän kaupoilla katteleen josko löytys jotain sopivaa :)

Eilinen:  sali 64 min  -641 kcal