Nyt on se hetki kun ei oikeen jaksa, ei kiinnosta.

Eilen muutama kaveri kävi kahvilla ja toi keksejä tullessaan.. Kaikkinensa meni ihan hyvin kun olivat täällä, en syönyt kun yhden, sekin koska en kehdannut olla ottamatta kun tuotiin ja tarjottiin. MUTTA sitten ne jäi tohon pöydälle kun kaverit lähti.. Söin siitä sitten pari lisää ja illalla vielä jäätelöö mansikoilla. Se oli sitten herkkupäivä, ja onneks ei mitenkään överiks menny et voi olla sikäli ihan hyvällä mielellä muuta liikunnat on eiliseltä ja tältä päivältä jääny nolliin. Niikun jää huomennakin, koska sunnuntaina on esikon synttäribileet ja huomiselle on siis kaikki leipominen ja siivoaminen ynnä muu.. Kattellaan sitten sunnuntaina... Jos niitten bileitten jälkeen ylipäätään jaksaa enää lähtee lenkille. Tuskin.

Mutta joo.. Tänään oon syöny hyvin ja huonosti. En siis mitään herkkuja tms eli sikäli hyvin, mutta jotenkin... Liikaa? Aamulla 2x cracotte juustolla ja leikkeleellä, jogurtti 200g. Ja kahvi. Välipala viili 200g ja banaani. Toinen välipala 3x cracotte juustolla ja leikkeleellä ja jogurtti. Nyt viili ja kahvia. Eli hyvin ja huonosti, en mitään kunnon ruokaa vaan tollasta välipalahöttöö koko päivä... Nyt ei vaan jotenkin saa itteensä niskasta kiinni että tekis ruokaa, eikä ees oo nälkä ton kahvin jälkeen.. Katotaan nyt sit illalla. 

Mut odotan innolla että pääsen leipomaan huomenna, en oo tehny kakkua pitkään aikaan ja otin muutaman ainesosan mukaan mitä en oo käyttänyt aikasemmin, saa nähdä mikä katastrofi siitä tulee :)  Ja miten sunnuntai menee, kun on kakkua, leivoksia, keksejä, karkkeja ymym tarjolla. Kakkua siis ehkä joudun maistamaan, koska se on ihan uus resepti mulle :)

No niin, se siitä sitten. Ehdin seuraavaks varmaan vasta maanantaina päivittään miten on mennyt, mutta sillon sitten. Hyvää viikonloppua kaikille..