Niinkun tulin maininneeks jossakin aikasemmassa postauksessa, odotukset oli aika kovat tän viikon punnituksen suhteen.. Viime viikon punnituksessa tais olla reippaasti jotain nesteitä mukana koska viikko sittenhän painoon oli tullu +500g lisää. Mutta turha kai vanhoja on enää analysoida :)

Tänään paino oli 61,5 kg eli -1kg viime viikkoseen :) Tähän voi olla tyytyväinen. Ihanaa, enää 1,5kiloo niin alkaa pääseen alle 60kg:n :) Pääsisköhän sen alle tän vuoden aikana vielä.. Laskin myös että 3,5kk:n aikana on lähtenyt 9kg, ja 7,5kg enää tavoitepainoon! Tulipa aikasemmin höpistyä että sitten kun painan 60-61kg niin koitan vanhoja farkkujani. Niitä mitä pidin raskauden alussa.. Jonnekin sinne puoliväliin asti. Mä jollain sairaalla tavalla nautin vertailla lukuja, eilen tuli jostain mieleen että millä viikolla mahdoin olla kun olin tässä painossa odotuksen aikana. Viikko oli muistaakseni 24 eli yli puolen välin oltiin jo sillon.. Tokan raskauden aikana seurasin miltei neuroottisesti ekan raskauden nlakorttia että tuleeko painoo samanlailla. Onneks tokassa nousi vähän maltillisemmin, vaikka lopussa taas vähän lähti käsistä.

Tää kamala flunssa vaan jatkuu. Kurkku on niin hiton kipee että tekee kipeetä syödä ja juoda. Kamalaa kun yskittää muttei uskalla yskiä kun meinaa lähtee taju, niin paljon sattuu kurkkuun.. Joudun siis edelleen pitään lepoo ainakin tänään. Alkaa vähän hiostaan toi tän viikon 4,5 tunnin liikuntatavote :D Mä eilen jo haaveilin et pääsis salille crossaan, on paljon tehokkaampaa kun toi koti-crossailu. Juoksemassakaan en oo pitkään aikaan päässy käymään mutta nyt pelkkä ajatuskin juoksemisesta repii kurkun rikki. Sinne salille sit vaan kun alkaa tuntuun terveeltä.. Ja kävelylenkille.

Noni, se niistä höpinöistä taas. Taidan käydä tänään vähän jouluostoksilla vaikka kuinka kipee oisin. Pää hajoo täällä sisällä :/