Se olis sitten maanantai :) Viikonloppu meni hyvin, ei tullut syötyä mitään epäterveellisyyksiä. On helpompaa nyt kun mieskin on huomannut että olis ihan hyvä kattella tarkemmin syömisiään. Eilen oli tarkotus pitää pieni herkkupäivä, mutta itellä oli koko päivän tasasen huono olo, oksetti vähän ja maha sekasin. Tarkotuksena olikin vaan syödä kevyesti jotain hyvää, ja päädyttiin vaniljajäätelöön ja pakastemansikoihin --> blenderiin ja tilkka maitoo perään ja sekasin. En syönyt sitä kun vajaa 2dl, ehkä 1,5 koska mieli ei pahemmin tehnyt. Vaaka näytti tänä aamuna ihan kivaa lukua verrattuna viikon takaseen, huomena sitten aamulla vielä ja sillon sitten tiistai-paino tänne. En tiedä sitten kuinka luotettava tuo tämän aamuinen on, koska kävin illalla saunassa ja sehän poistaa nesteitä kehosta aikalailla että huomenna voipi olla pieni noususuhdanne, mutta jää siis nähtäväks aamulla.

Eilen oli kovasti tarkotuksena lähtee lenkille iltapäivästä mutta vettä tuli niin ettei kiinnostanu yhtään. Tänään kyllä aion mennä, toivotaan ettei sada. Yönikin nukuin piiitkästä aikaa ihan hyvin, olin kyllä illalla niin väsynyt etten kunnolla eteeni nähnyt ja kun päätä käänsi, kaikki näkökentässä tuli hieman jäljessä. Hämärä tunne.

Tänään söin poikkeuksellisen aamupalan, en keittänyt puuroa vaan söin banaanijugurttia n. 1,5dl johon pilkoin pienen banaanin sekaan. Ja päälle tietysti kahvia, että sais jotenkin tän päivän käyntiin. Ehkä tää tästä, mutta huomena sitten punnituspäivä vaikka hyppäänkin harva se aamu vaa'alla, heh.