Juuuuu. Olen tässä viikon mittaan hieman pohdiskellut asioita ja tällä hetkellä näen hyvinkin selvästi että olen sisäistänyt joitakin asioita.

Pidin viikon sisällä kolme "tankkauspäivää". En syönyt ylettömästi, mutta enemmän kun yleensä ja muuta kun yleensä. Lisäksi jäädytin liikunnan täysin. Möllötin vaan, en käynyt lenkillä, saati salilla. Eilen/tänään se sitten kypsyi, ja päätin erinäisiä asioita.

1. Höllään. Tällä tarkoitan sitä, että nyt kun suurin osa raskauden aikasista kiloista on karistettu, aion hieman hellittää tahtia. En tarkkaile syömisiä yhtä orjallisesti kun tähän mennessä.

2. Liikun liikkumisen ilosta. Olen toki nauttinut liikunnasta tähänkin asti, mutta se on ollut lähinnä painonpudotuskeino ja sen kautta "pakko". Nyt liikun koska nautin siitä ja se tekee hyvän olon.

3. Unohdan vaa'an ja sykemittarin. Nyt on se aika, että laitan vaa'an kaappiin ja kaivan sen sieltä kerran-pari kuukaudessa. Sykemittari myös jää lenkeiltä ja salilta pois. Kalorikulutuksen kyttääminen siis loppukoon, mitä niitä kulutettuja laskemaan kun ei laske saatujakaan. 

4. Taidan unohtaa tämän laihdutusblogin ja alkaa kirjoittamaan uutta elämäntapamuutos/liikuntapäiväkirja-tyyppistä blogia.