Tämä päivä alkoi iloisissa tunnelmissa kun nousin vaa'alle herättyäni. Otin ensin eteeni vanhan vaakani, ja se näytti 62,0 kg :)) Ei voinut muuta kun hymyillä, pudotusta kuuden päivän takaiseen -1100g :) Osa siis varmasti viikon takaisesta herkuttelusta nesteitä mutta kuitenkin. Sitten, otin tämän uuden pirun esille.. Koska eilen löysin sen suomenkielisen ohjeen. Mies kun avasi sen paketin ja tiedättehän te ne, "emmää mitään käyttöohjeita tarvi", lukas siis päällimmäisen läpyskän kannen jossa sattu oleen just ne käyttöohjeet kiinaks, mongoliaks ja ranskaks. "Ei täällä saatana oo ees suomenkielisiä käyttöohjeita!!". Jaa... Siivosin eilen ja noukin pöydältä kyseisen nipun, ja siellähän oli kokonainen oma opuksensa suomeksi puhuttuna.. Jep jep. MINÄ sitten perehdyin siihen ja sainkin muutaman hyvän vinkin millä tulos olis suht luotettava, viimeks kun kiroilin sitä 600g:n heittoo kun punnittin puolen minsan välein. Ei se ihan omiaan näyttänyt koska tuloksena oli 61,9 kg :) Merkkaan silti ton vanhemman vaa'an tuloksen ettei aleta leijuun liikaa. Vähän nauroin eilen niille käyttöohjeille, onko pikkusen ristiriitasta: "Älä astu vaa'alle kostein jaloin", "jalanpohjat voivat mielellään olla vähän kosteita". Turvallisuusohjeet ja käyttöohjeet. Eli teoria ja käytäntö, hehheh.

JA! Nyt oon seonnu varmaan lopullisesti. Mä aloin eilen miettimään että haluaisin ehkä sittenkin kokeilla salilla käymistä!! MINÄ, joka oon elämäni karttanu paikkoja, missä urheillaan yhdessä tuntemattomien kanssa. Pelkkä ajatuskin salilla olemisesta on puistattanut ja saanut voimaan melkeinpä pahoin.. Menin sitten tämän ajatuksen eilen sanomaan miehelle ja sehän innostu, joo mennään heti viikonloppuna! Ou nou.. Eipä sitä enää voi vetää takas, luvattu mikä luvattu. No onneks oma ukko tulee näyttämään kaikki laitteet ja liikkeet, kattoo että ne tehdään oikein. Yksin seisoisin siellä tunnin tai vetäisin crosstrainerilla mikä olis suhteellisen järkevää tietenkin koska kotona sen voi tehdä ilmaseks.. Mikä sitten sai mut muuttaan mieleni joka on ollut järkkymätön tähän asti tämän asian suhteen? Löysin niin mahtavan tsemppiblogin salilla käymiseen että se sai mut yhdessä päivässä innostumaan, ehkä mäkin voisin sittenkin kokeilla. Jos ei ole mun juttu niin sitten ei ole, mutta kokeiltu ainakin on. Yks uus liikuntamuoto nykyisten lisäks ei tekis yhtään huonoa. Olis mielekkäämpää. Salille en joka tapauksessa monesti viikossa tule pääsemään, jos se jää harrastusten listalle. 1-2 kertaa, maksimissaan kolme. Mutta ei aleta sitä vielä suunnittelemaan, katsotaan nyt kuinka käy kun kokeilen ensimmäisen kerran.

Eilen oli aivan hirveen raskas ja vetämätön olo koko aamun ja aamupäivän. Revin kuitenkin ittestäni irti että puettiin ja lähdettiin viemään kuoria postiin. No, mikäs siinä mennessä kun kerran sai sen lähdön tehtyä, vetästiin melkein tunnin lenkki siinä sitten ja illalla vielä crossailin. Liikunnan osalta eilinen ei siis mennytkään metsään niinkun aamulla kuvittelin. Onneks iltapäivää kohti aina piristyy ja tietää että kun saa ittensä revittyä ovesta pihalle niin ei sitä koskaan kadu että sinne lenkille on lähtenyt. Silti se joskus on vaan niiiiiin vaikeeta. Tänään varmaan mennään pidempi lenkki jota koskaan ennen en oo vielä kävelly, osan siitä vaan. Ei oo hajuakaan kuinka kauan siihen menee aikaa mutta tänään(kään) meillä ei oo mihinkään kiire joten ei oo väliä. Ja aurinko näyttää paistavan, ihanaa :) On niin loistava fiilis, nukuinkin suhteellisen hyvin viime yönä. Mä ootan sitä että nuorempi alkas nukkuun vähän vielä ehjempiä öitä, ehkä sitten kun alkaa kiinteille.. Neuvolasta oon kyllä saanu luvan jo alkaa maistattaan ekoja kiinteitä mutta kai jotenkin se on sitten sen ihan pikkuvauva-vaiheen loppu et koitan venyttää sitä vähän vielä :) Sanottiin ettei kasvun kannalta siis tarvi vielä kiinteitä, mutta jos ne auttasivat niihin yöuniin etten mä väsy liikaa koska joudun viikolla oleen joskus paljonkin öitä yksin (lasten kanssa) miehen työn takia. Eli en siis oo raaskinu vielä alottaa maistattaan niitä. Mentiinpäs vähän sivuraiteille.. 

Nyt vielä vähän aamuhommia kotona ja sitten lenkille! 

Eilinen: Kävelylenkki 58 min  -385 kcal,  crosstrainer 25 min  -264 kcal