Ukko heitti tänään pienen motivaattorin mulle ennen kun olin lähdössä salille aamupäivällä. Ei sillä etteikö siinä olis motivaatioo että saa kiinteemmän kropan, mutta lisäks mies maksaa mulle jokasesta lisätystä painosta rahaa. Eli reeniä horo reeniä että saan lisättyä painoja pikkuhiljaa, kahden kuukauden päästä katotaan tulokset. Ja aion saada rahaa :D Siitä ei kyllä kauaa ole kun just lisäsin painoja mm sivuttaisvatsalihaksiin ja alaselkään otin myös painavemman kiekon. Noh, pidempiä sarjoja vaan :)

Tänään oli mukavan rauhallista salilla. Huomenna voisin kyllä samoihin aikoihin mennä tekemään uudestaan vähän onnistuneemman käsitreenin kun maanantaina. Se oli kyllä maailman laiskin :D Oikeen nolottaa.. No, huomenna paremmalla innolla. Voi vee että motivaatio on taas korkeella, ihan mieletöntä! Eikä johdu nyt oikeesti tosta raha"vedosta", vaan yleisesti. Voi olla että sekin piristi, kun eilen tuntu että on nälkä ihan kokoajan ja otin pikkusen lämpöstä ruokaa lisää, mitä en oo hetkeen tehnytkään. Nykysin kun punnitten noi safkat aika tarkkaan, mutta eilen tosiaan tein poikkeuksen. Samoin iltapalalla santsasin jugurttia (maustamatonta)+mehukeittoo. Aamulla silti vaaka näytti vöhemmän kun eilen :) 

Jaa, antaiskohan se lisää vielä motivaatioo reenata salilla jos laitan nykyset painot ja sarjat tänne ja päivitän ne sitten kahden kuukauden päästä? Nyt ei saa sitten nauraa, oon vielä alottelija :D

takareidet+pakarat 3x10 25kg, etureidet 3x10 15kg, sisäreidet 4x15 55kg, ulkoreidet 4x15 55kg, pohkeet 3x15 45kg

alaselkä 3x10 2,5kg kiekko, vatsa 3x10 15kg, vinot vatsal. 3x10 molemmin puolin 25kg

Päivitän huomenna yläkropan/kädet kun tuun salilta :) Onhan noi vähän onnettomat painot vielä mutta niinkun sanoin, jokainen on ollut joskus alottelija ;) Huomenna saatte päivän naurut mun käsireenin painoista :D Sitä odotellessa... 

Edit

Päivitys siis salin painoihin. Selkä 3x8 15kg, rinta 3x8 15kg, hauis vapaapainoilla molemmat kädet 3x10 5kg, ojentajat vapaapainoilla 3x10 4kg, olkapäät vapaapainoilla 3x8 3kg.