Juu eli tänään vaa'alla melkein kahden viikon tauon jälkeen. Näyttöön tuli 60,4 kg eli -400g vähän alle 2 viikon takaseen, haha. Nooooh, ollaan optimisteja, kaikki pudotus on kotiin päin :) Hyvä ettei oo ainakaan noussut. Ja lisäks, enää puoli kiloo niin paino alkaa 5:lla!! Mahtavaa sano!

Salilla käväsin tänään tekemässä käsireenin ja aikas hapoilla vetää kädet, en huomena pysty varmaan nostaan edes tuoppia :D Shotteja kehiin siis.. No ei, luulen että on parempi jättää ne väliin tän yli vuoden juomattomuuskauden jälkeen. Oisin tietty voinu reenata kotona tota alkoholin ottamista vaikka yhtenä iltana yhdellä pienellä pullolla ja todeta teinivuosien tapaan että WUHUUUU antakaa määkin huudan määkin olen kännissä!! Mulla on hyvä viinapää.

Niin siitä salista. Ukko siis veti mulle käsireenin ja oon kyllä satavarma että huomenna tiedän tehneeni. Varsinkin haukkareissa viimeset toistot vapaapainoilla teki niin saatanan pahaa. Ajateltiin muuten käydä ostaan painot kotiinkin, voi vetää osan käsireenistä kotona jos ei oo mahkua aina päästä salille. Huomenna on ohjelmaa koko päiväks, aamulla meen hammaslääkäriin, sieltä suoraan salille tekeen jalkareenin ja sitten kotiin päästään ukko salille ja sitten sen kotiuduttua voinkin lähettää ton katraan mummulaan niin tää mamma pääsee viihteelle :) 

Noniin siinä kai ne tän päivän kuulumiset sitten olikin. Ei ihmeempää, kaikki hyvin valtakunnassa.