..nimittäin salin kanssa, vuodeks määräaikaisesti :) Ajattelin että kyllä perkele mä täällä alan käymään joten miksikäs ei. Tuli sairaan hyvä olo salin jälkeen eilen, vaikka vähän ehkä kipeä olinkin. Ei sitä päivällä huomannu muusta kun että nenä vuoti ja niistämässä sainkin olla vähän väliä. Mutta jokatapauksessa, mahtava fiilis jäi. Eilen siis alku- ja loppulämpöjä crosstrainerilla yht 25min, vatsa, selkä, etu- ja takareidet, sisä- ja ulkoreiden ja pakarat, pohkeet. Ens kertaan jäi yläkroppa. Tajusin taas matkalla salille että sykemittari jäi jälleen kotiin, en kääntynyt enää hakemaan joten tarkkaa kalorikulutusta en taaskaan tiedä mutta arvioisin tuohon 1h 15min aikaan n. 500kcal, crosstrainerilla itessään palo jo 300kcal yhteensä 25min aikana. 

Tänään tuskin on järkevää hirveästi reippailla koska olo on mitä on, meinasin pyörtyä jo kun kiipesin äskön portaita yläkertaan.. Lepopäivä siis. Toivottavasti huomenna olis jo parempi. Punnituspäiväkin ois hu :) Odotan hyvää lukua :)

Edellinen viikko: Tavoite 240min, toteutunut 296min ja n. -2400kcal (salin arvio mukana)

Tämän viikon tavoite oliskin sitten 4,5 tuntia eli 270min. En tiedä laitoinko liian korkeen tavotteen jos tää flunssa jatkuu pitkäänkin mutta toivotaan että menee nopeeta ohi..