Johan sitä odoteltiinkin!! Ärsyttävää hoitaa pankkiasiat ym pakolliset puhelimella. Laitettiin tää kone sitten ukon työkoneen nettiin. Mutta kuitenkin, vihdoin takas :)

Jaaaa, mistäs sitä sitten alottas. Oon tällä viikolla joka päivä tähän mennessä harrastanu jotain liikuntaa, ma salilla aerobinen (juoksumatto 65min), ti salilla käsireeni, ke lenkkeily 70min, to salilla jalkareeni ja tänään pe salilla aerobinen (juoksumatto 70min). Huomenna pidän lepopäivän, sunnuntaina vois ehkä lenkin heittää, salille en taida mennä. Maanantaina sitten taas. Tota aerobista ois ehkä hyvä vähän muunnella tuolla salillakin kun oon nyt jumittunu siihen juoksumattoon. Crosstrainer meinaa vähän nyppiä koska sellanen on kotonakin eli ehkä pitäs sitten seuraava vetää soutulaitteella. Kuntopyörä ei oikeen oo mun juttu.. 

Jaa, sitten vähän painavaa asiaa. Joka on vihdoin onneks keventymään päin :) Tiistainahan siis oli punnituspäivä enkä päässyt tänne päivittämään tuloksia.. Aikasemmin hehkutin että saattas olla mahku päästä vitosella alkavaan numeroon, mutta sitten tuli iki-ihanat naisten vaivat ja sekotti senkin. Mutta silti ihan ok, paino siis viime tiistaina 60,1 kg. Tänään on nesteet vähän lähteny liikkeelle, vessassa on saanu juosta vähän väliä vaikken oo tavallista enempää juonu. Hyvä asia siis :) Taidan aamulla käydä vähän vakoileen ennakkoon vaa'an lukemia..

No eipä tässä kai muuta sen ihmeempää, samaa vanhaa näköjään vaan. No juu Jutta ja superdieetit alko, katoin ekan jakson ja ajattelin kyllä jäädä seuraamaan. Eipä siitä vielä sen kummempaa kommentoitavaa oo, katotaan mitä seuraava jakso tuo tullessaan :) Kai se on alettava hankkiutuun nukkumaan, aamulla on aikanen herätys..