Väsyttää nykysin ihan hirveesti. Aamusin on hankalaa päästä sängystä ylös ja vaikka pääsee, aivot ei herää ihan samaan tahtiin. Päivällä väsyttää, ei viitsi nukkua päiväunia koska jos nukun päivällä, en taatusti nuku yöllä. Illalla tulee hetkeks virkee olo ja sitten nuutuu taas, mutta sen verran aikasin ettei vielä voi nukkumaan mennä kun en ole muksujakaan unille vielä laittanut. Sitten illalla. Ding. Herään. Sänkyyn mennessä pyörin siellä joskus tuntejakin koittaen saada unen päästä kiinni. Ei sitten yhtään kivaa.. Saanko vanhana yötyöläisenä koskaan käännettyä tätä rytmiä normaalien ihmisten rytmiin... Aargh!

Tänään aamulla pakkasta oli lähemmäs 25astetta, meille jo liian kova eli ei lähdetty lenkille. Kyllä mä oisin voinut mennä mutta en hitossa tyttöjä ulos vie näin kylmällä. Isäntä tuli myöhään illalla kotiin töistä ja lähti takaisin jo ennen kun me pikkulikan kanssa lähdettiin kiikuttaan isompaa kerhoon. Ei tule kotiin ennen huomista, isäntä siis, eli salille en pääse vielä tänäänkään ja crosstrainer ei nyt houkuttele yhtään joten tämä päivä on sitten lepoa. Ei ehkä huono asia ollenkaan tän väsymyksen kannalta.. Ulkona olis voinut vähän piristyä mutta.

Totesin yks päivä pomolleni työpaikallani käydessä että olen laihtunut nyt 12kg siitä kun kotiuduin sairaalasta ja että ois sellanen 5kg vielä jäljellä. Me pomon kanssa tykätään aina jauhaa näistä laihis-jutuista, se pitää ite säännöllisin väliajoin karppaus-kausia. Se katto mua päästä varpaisiin ja suorastaan kuulin kuinka se ajatteli et oonko muka ollu 12kg painavampi :D Kuulostaa varmaan hurjalta et meinaan laihduttaa vielä 4-5kg koska alan oleen tällä hetkellä siinä painossa missä olin raskauden alussa. Kävin vaa'alla aamulla, ja enää on 300g matkaa seuraavaan välitavotteeseen! :) Mutta painoa päivitän paremmin taas virallisena punnituspäivänä. 

Tämä nyt oli tällänen jauhamispostaus.