Eilen todellakin päätin että tänään astun sille pirulaiselle. Aamulla pelotti ihan suunnattomasti, kiitos viikonlopun syömisten. Kunhan nyt ei olisi paljoa yli 64 kiloa....... Tuijottelin pitkään seinää kun seisoskelin vaa'alla. Sitten rohkaistuin ja vilkasin alas ennen kun näyttö sammuu.

63,1 kg !!

Jess, siis mässäilyjen jälkeen kuitenkin viikkopudotus -200g :) Ei paljoa, mutta silti positiivinen yllätys, koska olin täysin varma noususuhdanteesta, todella hyvällä säkällä samassa kun viime viikolla. Mutta että pudotusta, jee!

Eilen sain kun sainkin karkuun juosseen motivaation kiinni. Se vaati päivän möllöttämisen ja miettimisen olkkarin lattialla mutta se löyty. Illalla sitten innostuin vielä crossaamaan koska viime viikon loppupuolen liikunnat jäi todella onnettomiksi, to-ma ei minkäänlaista liikuntaa. Eilen crossia kolmisen varttia ja vatsoja jumppapallon avulla lisäks.

Syömiset jäi aika vähälle eilen, aamupalaks ne muutamat cracotet ja viili, päivällä pirtelöä ja illalla vielä yksi banaani ja teetä iso mukillinen. Vettä tietty n 2 litraa päivän mittaan. Pirtelöpäiviä vois sillon tällön pitää muutenkin, vois tehdä hyvää. Syödä kunnon aamupala ja lounas+välipala pirtelöä, ja ehkä iltapalakin. Lämpönen ruoka normaalisti iltapäivällä.

Tässä koitan arpoa että lähtisinkö aamusella ulos lenkille vai jatkanko crossin parissa sisällä.. Puolesta päivästä eteenpäin koko päivä on täynnä menoa joten siihen mennessä pitäs joko tai saada päätettyä. Tekis kyllä hyvää lähtee vähän uloskin.. Joo, vois olla ulkolenkki tänään :) Illalla pääsisin kyllä hölkkäämään pitkästä aikaa, katotaan mikä illalla on fiilis, mut voisin käyttää tilaisuuden hyväkseni.

Siinäpä ne tärkeimmät, motivaatio löytynyt ja paino kaikesta huolimatta laskenut, näillä on hyvä mennä eteenpäin!

Eilinen liikunta: Crosstrainer  45 min, -528 kcal